Production methodsBild: converting_methods_1
 
Bild: converting_methods_2
 
Bild: converting_methods_3
 
Bild: converting_methods_4
 
Bildbeschreibung:

Bild: spaltning
 
Bildbeschreibung:
Halkaisu

Halkaisukoneilla on keskeinen rooli tuotannossamme. Suurin osa valmistamistamme tuotteista aloittaa matkansa halkaisukoneelta. Monet raaka-aineistamme tulevat meille suurina blokkeina tai levyinä. Meidän on mahdollista halkaista useita materiaaleja, ja siksi voimme tarjota sinulle laajan valikoiman materiaaleja tarvitsemassasi paksuudessa.
Pystymme myös valmistamaan blokkimateriaalia rullatavaraksi. Näin voimme saavuttaa tuotantoetuja sekä itsellemme että asiakkaillemme: Pitkät materiaalirullat vähentävät asennusaikaa, mikä takaa sen, että meidän ja asiakkaidemme prosessi on vakaampi.
Bild: _HWP6116.NEF.jpg
 
Bildbeschreibung:
Sahaus

Yksinkertaisempien mittojen tai mukautuvien muotojen työstämiseen käytämme sahoja. Tämä on yksinkertainen ja tehokas valmistusmenetelmä, joka ei edellytä asiakkaalta investointikustannuksia.
Bild: stansning
 
Bildbeschreibung:
Stanssaus

Nykyaikaiset, tehokkaat stanssauskoneet mahdollistavat räätälöityjen tuotteiden valmistamisen. Rotaatiostanssilla tai automaattisella tasostanssilla leikkaaminen yhdessä leikattavasta osasta tehdyn tarkan CAD-piirustuksen kanssa takaa sekä materiaalin että laitteiden optimaalisen käytön.
Stanssauskoneilla valmistettavat muodot voivat vaihdella yksinkertaisista neliöistä monimutkaisiin ja moniulotteisiin muotoihin. Investointikustannukset vaihtelevat tilausmäärien ja kappaleen monimutkaisuuden mukaan.
Bild: _HWP6633.NEF.jpg
 
Bildbeschreibung:
Laminointi

Kehittyneiden laminointilaitteidemme ansiosta pystymme valmistamaan juuri oikean, sinun vaatimuksesi täyttävän materiaaliyhdistelmän. Koneet ovat nykyaikaisia, tehokkaita ja erittäin tarkkoja.

Liekkilaminointi on hyvä menetelmä yhdisteltäessä materiaaleja, joilla on korkea sulamispiste. Kuumailmalaminointi puolestaan soveltuu materiaaleille, joilla on alhaisempi sulamispiste, kuten polyeteenivaahdoille. Erilaisia tarraliimoja ja liimakalvoja voidaan käyttää kalanteri- ja rullalaminointikoneissa muun muassa pinnoitteiden nopeaan ja tehokkaaseen laminointiin. Sulateliima- ja pulverilaminointimenetelmät ovat myös erittäin yleisesti käytössä eri materiaaleja yhdistettäessä.
Bild: varmformning
 
Bildbeschreibung:
Lämpömuovaus - Tyhjiömuovaus

Pystymme antamaan materiaaleille haluamamme muodon ja mitat kuumentamalle ne tiettyyn lämpötilaan, jossa ne muotoillaan. Sinun piirustustesi ja tarpeidesi perusteella suunniteltu työkalu muuntaa raaka-aineen lopulliseksi tuotteeksi. Investointikustannukset vaihtelevat valmistettavan kappaleen monimutkaisuuden, oletetun tuotantomäärän ja työkalun eliniän mukaan.
NMC, yhdessä johtavien työkaluvalmistus- ja suunnittelukumppaniensa kanssa, saa aikaan haluamasi tulokset.
Bild: special
 
Bildbeschreibung:
Erityistuotteet - Räätälöidyt tuotteet

Tämä on pieni yksikkö, joka luo suurta arvoa. Täällä kokoamme, leikkaamme ja valmistamme tuotteet toiveidesi mukaisesti. Kaikkea ei voi tehdä koneilla, eivätkä tuotantomäärät aina vastaa tarvittavia investointeja. Tarjoamme sinulle tästä huolimatta prosessin, joka vastaa tarpeisiisi.
Bild: flashcut
 
Bildbeschreibung:
Vesileikkaus - Veitsileikkaus

Käytettiinpä leikkausvälineenä sitten vettä, laseria tai veistä, on periaate aina sama. Yhteinen nimittäjä erilaisissa leikkausmenetelmissä on CAD-piirros. Sen avulla saadaan joustavaa tuotantotietoa ilman investointikustannuksia. Voit asiakkaana kaikessa rauhassa pohtia käyttötarkoitustasi vastaavia mittoja ja muotoa.

Vesileikkaus perustuu useamman servomoottorin ohjaamiin suuttimiin ja suutinten automaattiseen etäisyysjärjestelmään, jotka tekevät siitä erittäin nopean ja joustavan leikkausmenetelmän. Vaihtuva leikkauspöytä tekee tuotantomenetelmästä entistä tehokkaamman perinteisiin leikkausmenetelmiin verrattuna.