Expertise


Seiteninhalt:
Bild: signature
 
Bild: iso_cert
 
Bild: plan_nmc
 

Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
NMC:n jatkojalostusyksiköt keskittyvät tulevaisuuden vaatimukset ja odotukset täyttäviin räätälöityihin ratkaisuihin, jotka ovat kustannustehokkaita ja tuottavat lisäarvoa. Tuotteemme ovat ainutlaatuisia ja ne on kehitetty yhdessä asiantuntijoiden, eli asiakkaidemme kanssa. Mikään ei ole mahdotonta, tämä on NOMATEC ®.

Meidän näkökulmastamme maailma koostuu suuresta joukosta erilaisia polymeerejä. Niitä on kaikkialla, ja kun ne tekevät tehtävänsä, arkemme, elämämme ja tulevaisuutemme on parempi.

Maailman muuttaminen hieman paremmaksi vaatii voimakasta sitoutumista ja tehokkaita työkaluja. NMC:n yksiköt ovat ISO 9000, ISO 14000, TS 16949 ja Q1-sertifioituja. Olemme myös saaneet asiakkailtamme huomionosoituksia, jotka kertovat yhdessä tekemämme työn arvostuksesta. Olemme tästä luonnollisesti iloisia.

ISO-prosessi on mitattavissa oleva tapa haastaa ja valvoa itseämme. Sen avulla työskentelemme joka päivä paremmin. Se antaa meille monenlaisia työkaluja ja turvaa prosessimme, eli NOMATECin ®.

NMC:ssä haastamme sinut ja tarjoamme projektinhallintaa, suunnittelua, kustannusten optimointia, paikallistukea ja maailmanlaajuista palvelua, johon kuuluu toimituksia ja hankintaa.