Application AreasBild: rolle_1
 
Bild: rolle_2
 
Bild: handshake_1
 
Bild: handshake_2
 
Bildbeschreibung:
Tuotteen valmistukseen liittyvässä päätöksenteossa tulee huomioida monia tuotteen ympäristöön ja kokonaisvaltaiseen vaikutukseen liittyviä tekijöitä: onko tuote kontaktissa ihmisten kanssa, onko se sähköstaattisille purkauksille altistavassa ympäristössä tai altistuuko se korkeille lämpötiloille tai suurille voimille. Tuotevalikoimamme on laaja ja tuotteidemme käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset.
Bild: matvor_6
 
Bildbeschreibung:
Energiantehokkuuden optimointi
Tuotteemme koostuvat usein polymeerivaahdosta sen suotuisasta rakenteesta johtuen. Käyttöolosuhteet määräävät valittavan materiaali- ja rakenneyhdistelmän. Materiaali valitaan aina asiakkaan mahdollisten erityistoiveiden mukaisesti.

Kylmän- ja lämmöneritysratkaisuissa käytetään materiaaleja, joilla on alhainen lämmönjohtavuus ja hyvä äänenvaimennuskyky. Esimerkiksi ilmanvaihtokoneissa, lämmöntalteenottolaitteissa ja maalämpöpumpuissa käytettävät eristeet säästävät merkittävästi energiaa ja tekevät laitteistoista hiljaisempia.
Bild: application_areas_2
 
Bildbeschreibung:
Akustiikka, äänieristys ja äänenvaimennus
Noisetek ® -brändi kattaa laajan akustisen osaamisen. Tuotteidesi menestyksen takaamiseksi NMC tarjoaa edistyksellisiä melunmittauspalveluita ja meluanalyysejä sekä meluntorjuntaratkaisuja, tuotesuunnittelua ja alan uusimpia materiaaleja.

Uusi, maailmanluokan Noisetek® ELASTE on kerrosrakenteisiin CLD-ratkaisuihin soveltuva värähtelynvaimennustuoteperhe, jonka avulla torjutaan tehokkaasti resonoivien tärinöiden haittavaikutuksia.

Melulähde voidaan tilanteesta riippuen eristää tai syntyvää melua vaimentaa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ratkaisun. Oikeanlaisella materiaalikoostumuksella ja materiaaliyhdistelmällä voit minimoida tuotteesta syntyvän äänen ja sen vaikutuksen ympäristöön. Autamme sinua valitsemaan oikeat ratkaisut, yhdistelmät ja materiaalit, jotta saat haluamasi lopputuloksen.
Bild: application_areas_
 
Bildbeschreibung:
Tiivisteet
Kumimateriaali soveltuu tiivisteeksi useimpiin käyttötarkoituksiin, sillä se kestää vaativimpiakin olosuhteita ja suuria voimia. Voimme kehittää sinulle tiivisteitä veden, tuulen, ilman ja valon eristämiseen sekä melua ja tärinää vastaan.
Bild: application_areas_4
 
Bildbeschreibung:
Iskujen ja törmäysten vaimennus
Muun muassa auto-onnettomuuksissa on tärkeää, että iskuenergia absorboituu optimaalisesti. Autamme sinua löytämään hyviä materiaali- ja rakenneratkaisuja, jotta käyttämilläsi tuotteilla on parhaat mahdolliset ominaisuudet. Törmäyksiä on monenlaisia. Niitä voi sattua ihmisten ja esineiden välillä, urheillessa, rakennusten sisällä tai jopa merellä. Olipa kyse millaisista törmäyksistä tahansa, suunnittelemme ja kehitämme tuotteesi kestämään.
Bild: application_areas_5
 
Bildbeschreibung:
Suojaimet
Tuotteesta tai sen toimitusreitistä riippumatta toimituksesi saapuu aina asianmukaisessa kunnossa ja oikealla tavalla. Tämä voi olla kriittisen tärkeää. Kehitämme pakkauksia, jotka täyttävät kaikki vaatimukset ja tuovat merkittäviä säästöjä logistisiin ratkaisuihisi. Voidaksemme tarjota täydellisen pakkausvalikoiman, jossa vaahtomuovi on osa ratkaisua, teemme ajoittain yhteistyötä kumppaneidemme kanssa. Olemme muun muassa toimittaneet pakkauksia Antarktiksen tutkimusprojektiin ja teollisuuden sisäisiin pakkaustarpeisiin sekä toimittaneet kuluttaja- ja rahtipakkauksia moneen eri tarpeeseen.
Bild: application_areas_6
 
Bildbeschreibung:
Kellukkeet
Polymeeripohjaiset materiaalit ovat tunnettuja alhaisesta tiheydestään ja kelluvuudestaan. Jo pieni määrä polymeeriä voi antaa tuotteellesi ainutlaatuisia ominaisuuksia. Polymeerejä, niin solumuoveja kuin solukumejakin, käytetään kelluvana elementtinä useissa tuotteissa. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.