Business areasBild: rolle_1
 
Bild: rolle_2
 
Bild: handshake_1
 
Bild: handshake_2
 
Bildbeschreibung:
Vahvuutemme ja liiketoiminta-alueemme kehittyvät strategisten päätösten ja asiakkaidemme avulla. Maailma muuttuu nopeasti, ja siksi meidänkin tulee muuttua. Täydennämme tarjontaamme ja asiantuntijuuttamme strategisilla yritysostoilla, yhteistyöllä maailmanlaajuisesti toimivien kumppaneidemme kanssa sekä paikallistason toimintamme jatkuvalla kehittämisellä.

Tänä päivänä toimintamme kattaa useita liiketoiminta-alueita, joiden kaikkien vaatimustaso on yhtä korkealla.
Bild: F_9150841_184x168.jpg
 
Bildbeschreibung:
Autoteollisuus
Autoteollisuus muuttuu jatkuvasti, ja meidän on tärkeää seurata sen kehitystä tarkasti. Tulevaisuuden ajoneuvo on ympäristöystävällinen ja aikaisempaa edullisempi, mutta sillä on myös parempi suorituskyky. Haluamme olla osa tätä trendiä ja tiedämme, mitä tuleva kehitys edellyttää. NMC toimittaa niin komponentteja kuin myös materiaaliratkaisuja sisäisen logistiikan tarpeisiin. Niitä tarvitaan rationaalisen ja tehokkaan tuotannon luomiseen.

Tämän liiketoiminta-alan yleisimmät sovelluskohteet ovat erilaiset tiivisteet, eristeet, akustiset paneelit, iskunvaimentimet ja suojat sekä vaahtomuovilevyt ja pakkausratkaisut.

- Käyttötarkoitukset
- Tuotteet
Bild: industri
 
Bildbeschreibung:
Teollisuuden laitevalmistajat (OEM)
Teollisuus elää koko ajan. On mielenkiintoista seurata sen kehitystä ja kaikkia meneillään olevia projekteja. Räätälöimme ratkaisut sopimaan juuri sinun teollisuudenalaasi, yrityksesi menestystä ajatellen. Teräs- ja metallirakenteet edellyttävät usein muovi- ja kumimateriaalien käyttöä. Tällöin tuotteissa yhdistyvät teräksen lujuus ja vakaus sekä polymeerien tiivistävyys ja eristävyys.

Yleisimmät käyttötarkoitukset: tiivisteet, eristeet, meluntorjunta ja pakkaukset

- Käyttötarkoitukset
- Tuotteet
Bild: personal_protection
 
Bildbeschreibung:
Henkilösuojaimet
Voit keskustella henkilösuojaimia koskevista ajatuksistasi ja tuotekehitysideoistasi kanssamme. Henkilösuojaimissa käytettävät polymeerimateriaalit suojaavat iskuilta ja ulkoisilta haitoilta. Lisäksi ne tekevät suojaimista vakaita ja mukavan tuntuisia. Valmistamme tuoteratkaisuja käytettäviksi kaikkeen proteeseista työsuojeluun, urheilusuojuksiin ja kuntoutukseen. Autamme sinua kehittämään tuotettasi tavalla, joka antaa sille lisäarvoa, tekee siitä myyvän ja täyttää vaatimuksesi.

Yleisimmät käyttötarkoitukset: Suojukset, pehmikkeet, iskunvaimentimet, ergonomiset matot


- Käyttötarkoitukset
- Tuotteet
Bild: packaging
 
Bildbeschreibung:
Pakkaus
Pystymme tarjoamaan jokaiselle jotakin, olipa kyseessä sitten tuotteen peruspaketointiratkaisu, yksilöllinen pakkaus, jonka tehtävänä on suojella erikoistuotetta, tai vaikkapa käytännönläheinen sisäiseen logistiikkaan liittyvä ratkaisu.

Yleisimmät käyttötarkoitukset: Pakkauspehmikkeet, hävitettävät sekä palautettavat, kierrätettävät pakkaukset, suojamateriaali, levyt ja rullat


- Käyttötarkoitukset
- Tuotteet
Bild: civil_8.jpg
 
Bildbeschreibung:
Rakennus
Vaikket näkisi sitä, huomaat sen vaikutukset. Polymeerejä löytyy monista rakenteista ympäriltämme. Me toimitamme erilaisia muovi- ja kumipohjaisia tuotteita ja materiaalia monenlaisiin rakennusprojekteihin.

Yleisimmät käyttötarkoitukset: Betonipeitteet, eristeet, suojat, tiivisteet, rakennusnauhat ja -profiilit, meluntorjunta


- Käyttötarkoitukset
- Tuotteet
Bild: offshore
 
Bildbeschreibung:
Offshore-teollisuus
Atlantilla ja Pohjanmerellä on paljon toimintaa ja alueelle tehdään valtavia sijoituksia. Merellä polymeerimateriaaleja käytetään vaativissa ja edistyksellisissä rakenteissa ja rakennuksissa sekä näiden läheisyydessä olevissa laitteissa. Polymeerimateriaaleilla on erittäin hyvät kellumisominaisuudet. Niitä ja edistyksellistä kumimateriaalia, joka voi kestää kovaa painetta merenpohjalla, käytetään muun muassa MOB-aluksissa, kellukkeissa ja fendereissä sekä jakeluputkissa.

- Käyttötarkoitukset
- Tuotteet
Bild: sport_and_leisure
 
Bildbeschreibung:
Urheilu ja vapaa-aika
Tarjoamme tuotteita pienissä ja suurissa valmistuserissä. Kaikki budget- ja high-end -tuotteet perustuvat asiakkaiden tarpeisiin. Painotamme tuotteissamme korkeaa laatua ja kilpailukykyisiä hintoja.

Yleisimmät käyttötarkoitukset: Istuma-alustat, harjoittelumatot, ulkoilutuotteet, uimakellukkeet

- Tuotteet
Bild: ingredning
 
Bildbeschreibung:
Sisustus ja julkiset tilat
Design-maailman asiakkaamme ovat tunnettuja ja he asettavat tuotteilleen korkeat standardit. Lopputuotteiden käyttäjät maksavat ajoittain suuria summia asiakkaidemme suunnittelemista kalusteista, lampuista ja muista sisustuselementeistä. Tuotteiden toimitusajat, elinkaari, pitkäikäisyys, ympäristöystävällisyys sekä funktionaalisuus ovat yhtä tärkeitä.

Yleisimmät käyttötarkoitukset: Akustiikkalevyt, panelointi ja kalusteet

- Tuotteet