DOMOSTYL® – Kaikkea mitä tarvitset yksilöllistä sisustussuunnitteluasi varten


Seiteninhalt:
Bild: tete---ph16_376x164.jpg
 
Bild: Madrid_close_184x168.jpg
 
Bild: Madrid-2-ph11_376x168.jpg
 

Anna rakennuksellesi tyyliä ja luonnetta

Ihmiset ovat aina tavoitelleet kauneutta ja pitkäkestoisuutta. Kodit ja rakennukset on aina koristeltu yksilöllisesti, jotta ne erottuisivat muista.
Yksilöllisyyden kaipuu oli aiemmin riippumaton rahallisista seikoista, mutta nyt meidän on huomioitava myös taloudelliset vaatimukset käyttämällä standardiratkaisuja. Ulkoiset tekijät, kuten luonnonsuojelu tai energiankulutus, rajoittavat luovuuden vapautta yhä enemmän ja enemmän.

NMC tarjoaa älykkäitä ratkaisuja, jotka ovat erityisen kauniita, pitkäikäisiä ja ympäristöystävällisiä. Tarjoamme kahta erilaista tuotemallistoa tarpeittesi täyttämiseksi:

DOMOSTYL®-polyuretaanimallisto on ennen kaikkea kustannustehokas ja monikäyttöinen. DOMOSTYL® CUSTOMIZED on hienostunut, täysin vapaasti muokattavissa oleva profiilimallisto, joka tarjoaa luotettavia ja yksilöllisiä ratkaisuja niille, jotka haluavat rakennukseensa persoonallisen säväyksen. Julkisivujen rakentaminen ja remontointi on nopeaa DOMOSTYL®-tuotteilla. Tukevat ja kestävät profiilit luovat tyyliä ja luonnetta jokaiseen rakennukseen sen lisäksi, että ne ovat helposti ja nopeasti asennettavissa.
Hyvin suunnitellun ja ratkaisuiltaan loppuun asti pohditun DOMOSTYL®-malliston avulla rakentajien on helppo tehdä ratkaisuja. DOMOSTYL®-sarjan koristeellisiin julkisivuelementteihin kuuluvat runkoprofiilit, ikkunalistat, karmit, ruusukkeet, päädyt, talonpoikaismalliset kivet, ulokkeet ja katekivet.
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung: