Business areasBild: rolle_1
 
Bild: rolle_2
 
Bild: handshake_1
 
Bild: handshake_2
 
Bildbeschreibung:
Våra styrkor och affärsområden utvecklas med strategiska beslut och med våra kunder. Världen förändras i snabb takt och det är det viktigt att vi också gör. Vi kompletterar våra erbjudanden och vår kompetens genom strategiska förvärv, globala partners och lokala ständiga förbättringar.

Idag syns vi inom en mängd olika affärsområden, alla med lika viktiga krav.
Bild: F_9150841_184x168.jpg
 
Bildbeschreibung:
Automotive

Bilindustrin är en bransch i ständig förändring och det är viktigt att vi håller noga koll på utvecklingen. Framtidens bil är miljövänlig och billigare men med bättre prestanda. Vi vill vara en del av denna utveckling och vet vilka kraven är. NMC tillhandahåller såväl komponenter som interna logistikmaterial som behövs för att åstadkomma en rationell effektiv produktion.
Typiska applikationer för det här affärsområdet är tätningar, packningar, ljudabsorbenter, energi-absorbenter, skumblock/skivor och pallmellanlägg.

- Applikationsområde
- Produkter
Bild: industri
 
Bildbeschreibung:
Industri-OEM
Industrin lever och det är spännande att ta del av alla de projekt och utvecklingsarbeten som pågår. Vi skräddarsyr den lösning som behövs för att just din verksamhet ska bli en succé. Konstruktioner av plåt och metall behöver ofta en polymer i sitt sällskap. Tillsammans ger dessa den färdiga produkten egenskaper av stålets styrka och hållfasthet samt polymerens förmåga att täta och isolera.
Typiska applikationer: Tätningar, packningar, isoleringar, emballage och ljudabsorbenter

- Applikations område
- Produkter


Bild: personal_protection
 
Bildbeschreibung:
Personligt skydd
Personligt skydd är ett affärsområde där du kan konsultera oss med din idé om hur du vill utveckla din produkt. Polymera material inom detta segment ger ett gott skydd mot stötar och yttre påverkan samtidigt som de ger stabilitet och komfort. Vi levererar polymera lösningar till allt från proteser, arbetsskydd, sportskydd till rehabiliteringsprodukter. Vi hjälper dig att utveckla din produkt på ett sätt som ger den ett säljande uttryck med mervärde, medan den uppfyller dina krav.
Tyiska applikationer: Vaddering, energiabsorbenter, ergonomimattor

- Applikations område
- Produkter
Bild: packaging
 
Bildbeschreibung:
Emballage
Vare sig det är en standardlösning i lager eller en unik förpackning som lyfter och skyddar din speciella produkt eller kanske en praktisk lösning för din interna logistik, så kan vi erbjuda något för alla.
Typiska applikationer: Inredning, engångsemballage, internemballage, returemballage, skydds-material, plankor och rullar

- Applikations område
- Produkter
Bild: civil_8.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bygg och anlägg
Du kanske inte ser det, men du märker dess effekt. Polymerer återfinns på många platser i vår infrastruktur. Vi arbetar med att leverera polymera komponenter och bulk till ett brett område av bygg- och anläggningsprojekt.
Typiska applikationer: Vintermattor, betongmattor, tätningar, isoleringar, ljudabsorbenter, takprofiler

- Applikations område
- Produkter
Bild: offshore
 
Bildbeschreibung:
Offshore
Ute på Atlanten och Nordsjön är det hög aktivitet och stora investeringar görs. Polymera material återfinns i avancerade konstruktioner liksom i den utrustning som finns i närområdet. Polymera material med sin mycket goda flytförmåga används i MOB-fartyg och fendrar, samt till flytmedel i olika typer av distribueringsslangar till havs. Man använder också gummimaterial som klarar stora påfrestningar på havets botten.

- Applikations område
- Produkter
Bild: sport_and_leisure
 
Bildbeschreibung:
Sport & Fritid
Vi erbjuder produkter i små och stora volymer. Budget- och avancerade kostsamma produkter är alla baserade på vad du söker. Vi vet att det är konkurrens om billiga produkter. Vi lägger tonvikten på god kvalité och konkurrenskraftiga priser.
Typiska applikationer: Sittplattor, träningsmattor, utomhusprodukter, simhjälpmedel

- Produkter
Bild: ingredning
 
Bildbeschreibung:
Inredning – offentlig miljö

Våra kunder har fina referenser inom designvärlden och ställer höga krav på sina produkter. Deras kunder betalar ibland stora pengar för sin möbel, lampa eller annan dekor. Deadline och livscykel är lika viktiga, liksom hållbarhet över tid med hänsyn till både miljö och funktion.

Typiska applikationer: Ljudabsorbenter, vaddering och möbler

- Produkter