DOMOSTYL® - Allt för din personliga fasaddesign


Seiteninhalt:
Bild: tete---ph16_376x164.jpg
 
Bild: Madrid_close_184x168.jpg
 
Bild: Madrid-2-ph11_376x168.jpg
 

Ge din byggnad stil och karaktär

Människor har i alla tider strävat efter skönhet och hållbarhet. Hus och byggnader har alltid ritats för att skilja ut sig från mängden.
Medan strävan efter individualitet förr var oberoende av finansiella hänsyn måste vi nu för tiden av ekonomiska skäl ofta använda oss av standardlösningar. Den kreativa friheten blir också mer och mer begränsad av yttre faktorer, som en önskan att skydda miljön och att spara energi.

NMC erbjuder intelligenta material som är oöverträffade vad gäller skönhet och hållbarhet samtidigt som de är miljövänliga. För att tillfredställa dig och dina behov erbjuder vi två olika produktgrupper:

DOMOSTYL®, vår standardserie gjord av polyuretan, är framförallt kosteffektiv och flexibel. DOMOSTYL® CUSTOMIZED är en serie sofistikerade och fritt konfigurerbara profiler som ger dig pålitliga och personliga lösningar om du vill ha en mer personlig stil på din byggnad. Att bygga och renovera fasader går snabbt och enkelt med DOMOSTYL®-modellerna. De stabila och hållbara profilerna ger dina byggnader en personlig stil och karaktär, samtidigt som de är snabba och enkla att använda.
Det sammanhållna och genomtänkta DOMOSTYL®-sortimentet gör det enkelt för byggaren att fatta beslut. De dekorativa fasadelementen i DOMOSTYL®-serien innefattar ramprofiler, fönsterbrädor, ramar, rosetter, gavlar, rustika stenar, kragstenar och täckstenar.
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung: